Autocar: “Nu excludeti modelul X4”


Randare realizata de Auto Bild

Continua sa circule zvonuri si speculatii legate de un posibil BMW X4. Primele stiri despre X4 au aparut in 2008, pe cand BMW X6 era relativ nou pe piata, si ideea unui model Sports Activity Coupe parea plauzibila.

Sprijinit de vanzarile puternice inregistrate in piata de modelul X6, proiectul X4 pare sa fie din nou pe masa de discutii.

In cadrul unei discutii cu oficialii BMW, Autocar a aflat de interesul BMW pentru inca un model X cu tractiune integrala, dar fara vreo confirmare oficiala pentru moment.

Ideea e ca succesul neasteptat al lui X6 i-a facut pe oficialii BMW sa se gandeasca daca ar trebui sa insiste cu inca un model X4, mai mic si mai accesibil, care se pare ca e de ceva timp pe plansa de lucru a BMW. Oficialii BMW din Hamburg nu au spus chiar asta. Dar citind printre randuri, era clar ca se gandeau daca o astfel de masina merita sa fie inclusa in viitoarea gama de modele.

Vazand calea precauta pe care a luat-o BMW cu a doua generatie a lui X3, se pare ca ar putea exista posibilitati pentru un model X4 mai sportiv derivat din aceeasi platforma cu tractiune integrala – raspunsul BMW la modelul cu trei usi Range Rover Evoque, daca doriti.

Iar la finalul articolului lor, Autocar incheie cu urmatoarea declaratie: “Cel mai interesant e faptul ca BMW nu neaga ca un X4 e pe cale sa apara.”

In luna iunie am relatat ca BMW X4 va fi vandut impreuna cu X3, cu o diferentiere clara ca in cazul lui X5 si X6. Sursele indica faptul ca X4 va prelua majoritatea componentelor de la X3.

BMW X4 va fi produs in exclusivitate la uzina din Spartanburg, in Carolina de Sud.

[Sursa: Autocar ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account