Conceptul BMW Gran Coupe va fi expus la BMW Welt incepand de azi, 22 iulie

Aseara a avut loc la Munchen evenimentul BMW Design Night dedicat special principiilor si conceptelor viitoare de design, si la care a fost prezentat si conceptul BMW Gran Coupe. Incepand de azi, 22 iulie, BMW va expune conceptul BMW Gran Coupe la BMW Welt in Munchen. Conceptul va fi amplasat intr-un loc special pe primul nivel al cladirii, astfel ca toata lumea sa il poata admira.

Aceasta va fi prima aparitie publica a conceptului dupa dezvaluirea sa oficiala la Salonul auto de la Beijing. Conform surselor noastre, si Salonul auto de la Moscova ce incepe pe 25 august, va gazdui conceptul Gran Coupe.

Viitoarea aparitie publica este programata pentru Salonul auto de la Paris, in septembrie, cand BMW va dezvalui si o versiune concept a noului model Seria 6.

Gran Coupe este construit pe platforma care sustine actualele modele Seria 5, Seria 7 si Seia 5 GT. Din punct de vedere al designului, chiar daca are o infatisare unica, BMW Gran Coupe preia cateva elemente de design de la conceptul CS. (Comparatie intre cele doua modele).

Conceptul Gran Coupe a fost proiectat cu scopul de a imbina capacitatile unui Gran Turismo cu cele ale unei masini sport. Plafonul este cu 100 mm mai lasat decat la modelele Seria 7. Conceptul poarta spre viitor esenta valorilor de baza ale marcii si genele designului BMW, iar pe viitor exista asteptari potrivit carora aceste elemente de design sa apara in toata gama BMW in viitorii cativa ani, Acest coupe elegant pastreaza elementele simbolice precum grila rinichi, Hofmeister kink, precum si un ‘nas’ de rechin mai putin iesit in evidenta.

Conceptul BMW Gran Coupe va fi expus la BMW Welt pana pe 4 august.

Se zvoneste ca o versiune de serie a lui Gran Coupe va fi prezentata in 2012.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account