BMW a inaintat cerere de inregistrare a marcii M2

Potrivit celor de la forumul 1Addicts, BMW AG a inaintat cereri de inregistrare de patent pentru un posibil model M2. Primele zvonuri legate de o masina M2 au aparut in decembrie 2010, urmate de un alt report saptamana trecuta, care a dezvaluit noi detalii despre viitorul model M.

BMWBLOG a confirmat recent faptul ca familia de modele BMW Seria 2 va include viitoarele modele BMW Seria 1 Cabrio si Coupe. Cele doua modele sunt mutate in alta clasa pentru a se diferentia de versiunea de caroserie hatchback. Prin urmare, acest fapt ne duce cu gandul la ideea ca in aceeasi familie ar avea loc si un posibil model M2.

Surse apropiate constructorului bavarez indica faptul ca desi modelul 1M Coupe a demonstrat ce se poate obtine intr-un interval scurt de timp, pentru viitorul model BMW M se va lucra pentru a se asigura faptul ca se reduce greutatea cat mai mult posibil. Motorul de sub capota va fi unul turbo cu patru cilindri, de mare performanta.


Pentru a se asigura ca poate folosi denumirea M2, BMW a inaintat cereri de patent atat in Germania cat si in SUA.

Doar aceste cereri nu garanteaza ca denumirea se va transforma neaparat intr-o masina, ci doar asigura pentru BMW posibilitatea utilizarii in viitor a acestei marci. Un eventual BMW M2 nu va ajunge pe piata mai devreme de 2014.

[Sursa: 1Addicts]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account