BMW Designworks SUA a proiectat iahtul de lux Intermarine 55

Studioul de design DesignworksUSA detinut de BMW Group a colaborat cu Intermarine – constructor brazilian de nave de lux, pentru a crea iahtul elegant si rafinat Intermarine 55, care va fi lansat la apa in iulie 2011.

DesignworksUSA lucreaza cu o serie de companii de top din diverse industrii. Clientii studioului de design includ in Brazilia si producatorul de avioane Embraer – al treilea constructor de avioane din lume, dar si companii precum Siragon, producator de componente hardware, camere digitale si ecrane TV din Venezuela.

DesignworksUSA are puternice legaturi cu industria iahturilor de lux, colaborand in trecut si cu Bavaria Yachts sau cu HF Interiors pentru interioarele navelor.

Intermarine 55 masoara 17.4 m lungime si este un iaht de lux atat prin exclusivismul designului cat si prin repartizarea echilibrata a spatiilor. Iahtul a fost conceput astfel incat sa ofere armonie in conditii de utilizare pe timp de noapte si de zi, si are o dispunere excelenta a spatiului, beneficiind de un salon, o galerie, trei cabine si doua bai. Pe iaht pot calatori confortabil sase persoane si cel de la carma.

Echipa de design de la DesignworksUSA a creat un design inovator pentru exterior, transpus in linii puternice, elegante si rafinate. Spatiile vitrate mari au o forma unica si dinamica si ofera vedere la mare. Geamurile sunt trapezoidale, forma inspirata din industria auto, si confera o mai mare luminozitate si vizibilitate in interior. Si prizele de aer sunt inspirate din lumea auto si sunt realizate din inox.

Spatiile interne ale iahtului au fost concepute dupa ideea de ”orizonturi deschise” care sa furnizeze maxim de deschidere si spatiu.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account