Povestea emoționantă a unui BMW Seria 7 salvat de un tractor

Un mod foarte eficient de a atrage atenție nedorită este să-ți parchezi BMW-ul pe marginea unei râpe, apoi să uiți să tragi frâna de mână. Un alt mod de a atrage atenție nedorită este să comentezi fapta asta de pe margine.

Dacă o echipă de pompieri ar avea de ales între a salva o pisică dintr-un copac și a salva un BMW Seria 7 scăpat într-o răpă pe Transfăgărășan de un șofer care a uitat să tragă frâna de mână, probabil că acei pompieri ar alege pisica. Asta pentru că o pisică nu poate avea asigurare de viață pentru nouă vieți (ar costa-o prea mult), dar și pentru că un pompier solidarizează mai mult cu o felină proastă decât cu un om prost.

Poate că omul nu e prost și pur și simplu nu știa că frână de mână în acel BMW Seria 7 este la buton, nu la manivelă. Poate a lipsit de la școală în clasa întâi când s-a predat litera P, sau poate a fost un simplu moment de neatenție. Toți avem momente când suntem foarte proști sau când ne vin idei năstrușnice de a țepui o companie de asigurări.

Când ești prost, doar un tractor te mai poate ajuta. Odată am rămas blocat cu o Toyota Land Cruiser într-o pădure, pentru că am fost prost și am crezut că un Land Cruiser poate merge oriunde, exact ca în reclamă, chiar și fără anvelope de off-road. Nu am scăpat de acolo până nu am găsit un tractor, și un Dorel (să-i dea Dumnezeu sănătate), care a acceptat 50 de lei pe sub mână pentru serviciul post-prostie.

Dacă vi se pare un motiv în plus pentru a râde de posesorii de BMW, crezând că toți sunt la fel și asta din cauza mașinii pe care o conduc, atunci sunteți proști și voi. Mașina nu are nici o vină. Mașina era vinovată dacă se strica în mod neașteptat, cum s-ar fi întâmplat cu un Alfa Romeo Giulia QV care avea și el/ea treabă pe acolo, cică. Care-i diferența dintre o mașină bună condusă de un prost și o mașină proastă condusă de un om bun? Unii se încăpățânează să-și cumpere mașini proaste, crezând că asta-i face să pară mai deștepți, iar alții se încăpățânează să-și cumpere mașini bune pentru că nu-și permit să pară deștepți.

Totodată, dacă nu ai un BMW Seria 7 și te întrebi „de unde a avut ăla bani” la 28 de ani să-și cumpere „un bolid de lux” pe care tu îl evaluezi, din burtă, la peste 90.000 de euro, atunci ești prost și comunist.  Dacă tu crezi că asigurarea Casco e un semn că „puștiul teribilist de doar 28 de ani” și-a cumpărat mașina nouă, nu la second-hand, iar ești foarte prost. S-ar putea să ai dreptate, dar ești sigur? Ai dovezi sau doar o faci pe deșteptul, Cocoșilă?

PS- Dacă ești prost și nu ai citit Moromeții, nu o să înțelegi acest articol.

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account