BMW doteaza masinile din gama cu tehnologie Nvidia

In cadrul salonului CES 2011 (Consumer Electronics Show) de la Las Vegas, care are loc zilele acestea, BMW si Nvidia au anuntat un parteneriat prin care Nvidia va furniza unitati de procesare vizuala catre BMW, ce vor fi integrate in toate sistemele de infotainment BMW.

Sistemul de navigatie iDrive de pe modelele BMW mai noi au deja harti 3D, dar unitatile Nvidia vor imbunatati viteza de randare si vor permite rezolutii grafice de 1280×600 pentru viitorul sistem de infotainment BMW, care ne asteptam sa doteze viitoarele modele Seria 1 si Seria 3, ce urmeaza a fi dezvaluite anul acesta.

La CES va fi afisat si un prototip al noului sistem de infotainment, exemplificat pe un model BMW Seria 5. Parteneriatul se va extinde pentru intreaga familie de masini, inclusiv marcile Rolls Royce si MINI. Dupa cum mentioneaza comunicatul, unitatile de procesare vizuala Nvidia vor fi regasite pe toate modelele, de la Seria 7 la MINI Cooper.

In imagine – harti 3D afisate pe sistemul MMI Audi

Nu a fost mentionat un termen la care va fi lansat noul sistem Nvidia, dar ne asteptam sa aiba loc undeva in decursul acestui an.

Unitatile Nvidia sunt deja utilizate de catre Audi pe sistemul lor de navigatie MMI, ce permite randarea 3D a cladirilor si peisajelor.

[Sursa: CNET ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account