AC Schnitzer crește resursele lui BMW M550i xDrive la 620 CP

AC Schnitzer a pregătit un program extins de amplificare a caracterului sportiv pentru gama BMW Seria 5 actualizată. Dintre acestea se remarcă în mod special creșterea puterii lui BMW M550i xDrive.

În versiunea de serie, V8-ul lui M550i livrează 530 CP și 750 Nm. Dar resursele sale nu se plafonează la acest nivel, după cum demonstrează AC Schnizer, care a convins motorul bavarez să producă 620 CP și 840 Nm. E și lăudabil, dar și un pic frustrant. Fiindcă mai lipsesc doar 5 CP pentru egalarea puterii sedanului supersport BMW M5 Competition, care oferă 625 CP și 750 Nm.

AC Schnitzer propune o creștere de putere și pentru BMW 540i, care are propulsor pe benzină de 3 litri, cu 6 cilindri. BMW 540i dezvoltă în serie 333 CP și 450 Nm. AC Schnitzer rotunjește puterea până la 400 CP și ajută cuplul să ajungă la cota de 540 Nm.

Surplusul de putere își face auzit glasul și mulțumită evacuării sport din oșel inoxidabil disponibilă pentru 540i. Ieșirile duble ale acestei evacuări au ornamente cromate sau negre.

Tunerul german anunță că are în curs de dezvoltare și programe de suplimentare a puterii pentru modelele cu motorizări diesel 530d și 540d, care produc în serie 286, respectiv 340 CP.

Comportamentul dinamic poate fi amplificat și prin montarea kit-ului de arcuri AC Schnitzer. Acestea coboară garda la sol cu 30 mm și sunt propuse pentru toate variantele BMW Seria 5 facelift cu caroserii Sedan și Touring, excluzând pentru moment versiunile cu motorizări plug-in hybrid. Însă și pentru acestea se pregătește un kit de arcuri sport.

La aspectul sportiv contribuie accesoriile de caroserie, precum pragurile laterale și difuzorul spate, care sunt deja disponibile pentru modelele cu pachet M Sport. Pentru Sedan sunt propuse și un eleron pentru portbagaj și un spoiler amplasat în partea superioară a lunetei. Un eleron pentru lunetă este oferită și pentru modelul Touring.

AC Schnitzer are în curs de dezvoltare pentru BMW Seria 5 facelift și elemente din carbon pentru spoilerul frontal, precum și un splitter.

Gama de jante este și ea generoasă. Acestea au diametre între 19 și 21 de inch și pot fi bicolore. Și sunt fabricate din aliaj ușor sau forjate.

Ambianța sportivă din habitaclu este evidențiată cu pedalele din aluminiu, clapetele din aluminiu pentru schimbarea vitezelor sau chiar și butonul rotativ al sistemului iDrive cu finisare Black Line.

CLICK AICI pentru a vedea toate detaliile despre catalogul de accesorii și ugrade oferit de AC Schnitzer pentru facelift-ul modelelor BMW Seria 5 Sedan și Touring.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account