BMW M3 Coupe in nuanta Power Green

In luna aprilie v-am prezentat pe site o galerie foto cu un model BMW vopsit in nuanta Power Green din gama BMW Individual, un BMW 120i Coupe ce fusese reperat la un showroom BMW din Germania, langa Leipzig.

Iata ca prin amabilitatea celor de la Mboard.com va prezentam primele fotografii cu modelul BMW M3 Coupe in aceeasi nuanta Power Green. Nu se cunosc prea multe detalii legate specific de aceasta masina, dar probabil ca e vorba de o comanda directa din catalogul BMW Individual.

Divizia BMW Individual a fost infiintata in 1991 in cadrul M GmbH, cu scopul de a orienta tendintele catre individualitate, atragand laolalta clientii care cauta solutii individuale si cer mai mult de la BMW in ce priveste diferentierea, designul si functionalitatea.

Nuanta de vopsea speciala din acest catalog unic are un pret destul de mare, de circa cateva mii de euro. Merita platit pretul deosebit pentru nuanta Power Green? Va lasam pe voi sa decideti…

[Sursa: Mboard.com]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account