BMW eRR face un pas spre viitor

BMW eRR

BMW eRR este un exerciuțiu de imaginație și inginerie care-și propune să aducă toată performanța dinamică a unei supersportive la pachet cu putere electrică și zero emisii. BMW eRR este un vehicul experimental și a fost creat și conceput împreună cu Universitatea Tehnică din Munchen și ilustrează cât se poate de bine conceptul de motocicletă electrică.

La doar o zi după ce am văzut că BMW a prezentat prima sa mototcicletă cu cilindree mai mică de 500 cmc, acum vine rândul unui proiect mult mai interesant, cu ajutorul căruia ne putem face o idee despre cum va aratăa mobilitatea pe două roți a viitorului. În urmă cu doi ani, BMW a prezentat lumii două abordări diferite pentru mobilitate, iar BMW i3 și BMW i8 au devenit în timp modele de referință pentru deplsările „Eco” și pentru standardul la care se ridică know-how-ul BMW atunci când vine corba de construcție ușoară și eficiență. Mai mult, conceptul C Evolution ne-a demonstrat că planurile pentru o lume mai puțin poluată se extind și către gama BMW Motorrad.

BMW eRR

BMW eRR are la bază supersportiva S 1000 RR, iar designul și șasiul sunt împrumutate de la S 1000 RR, în timp ce sistemul de propulsie este complet electric. „Încă din momentul lansării RR-ul a stabilit noi standarde în materie de agilitate, putere, accelerații și viteză maximă. Și totuși, dacă punem accent pe primii 50 sau 60 km/h, atunci RR-ul este învins de C Evolution, scuterul electric prezentat de noi acum ceva vreme. Și atunci ne-am întrebat: ce se întâmplă dacă reușim să combinăm un sistem de propulsie electric cu o supersportivă?”, spune Stephan Schaller, Directorul BMW Motorrad. Rezultatul este clar: BMW eRR, o motocicletă care promite performanțe umitoare, dar zero emisii. Mai multe detalii tehnice despre BMW eRR vom afla în perioada următoare.

Mai multe despre BMW Motorrad puteți afla pe site-ul oficial.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account