Conceptul BMW Eco va facilita de un motor turbo in 3 cilindri si de un tren de rulare hibrid?

Cel mai recent concept BMW Eco este un mister pentru toata lumea. Primele zvonuri care inconjoara acest nou concept sport s-au raspandit inca de anul trecut si tot de atunci, mai multe rapoarte contradictorii au aparut. De la Z9/Z10 la Z2, sau chiar Z6 sau pur si simplu, conceptul Vision Z, noua masina a starnit interesul multor fani BMW.

Cu doar cateva saptamani in urma, pe internet au aparut asa-numitele fotografii spion a unui model usor camuflat, BMW Concept. Speculatiile au aparut, redarile photoshop au inceput sa curga, dar BMW a dezmembrat rapid visele tuturor: masina spionata a fost pur si simplu un studiu de proiectare vechi de 5 ani.

Ei bine, pentru a pune mai mult gaz pe foc, citand surse necunoscute, Auto Express UK afiseaza un nou zvon: conceptul coupe in patru usi ce va fi lansat la Frankfurt va fi propulsat de un motor turbo in trei cilindri si cu un tren de rulare hibrid.

car_photo_323596_25-655x436

Auto Express se refera la proiectarea acestui concept ca fiind un amestec a liniei clasice de design BMW si a uneia moderne cu o forma agresiva de coupe.

Numele pentru acest concept? Ei bine, am auzit de Vision Z Concept …., dar AutoExpress se refera la aceasta ca la Vision EfficientDynamics, un nume mai pompos. Conceptul va reveni la abordarea “botului de rechin” si ar putea arata o particica din designul noului Seria 6 din 2011.

Nu putem inca confirma povestea celor de la AutoExpress si deci ramanem pentru un moment la numele de Vision Z, dar ceea ce stim sigur este ca motoarele cu trei cilindri sunt in prezent in dezvoltare, unitati inspirate din motoarele Motorrad. In trecut, am aflat ca un viitor concept BMW va cuprinde o transmisie noua, ce este dezvoltata pe baza tehnologiei de la divizia BMW Motorrad.

In aproximativ trei saptamani, vom fi capabili sa separam zvonurile de adevar, dar ca de obicei, speram sa obtinem alte scurgeri de informatii inainte de eveniment.

[Redari si stiri de Auto Express]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account