BMW Seria 6 – Mai mult decât te aștepți

BMW Seria 6

De obicei, după ce ne uităm la filmulețe de prezentare sau diverse materiale video ale modelelor BMW noi sau în curs de apariție, rămânem cu o senzație plăcută și cu o stare pregnantă de „Mmm, abia aștept să îl văd!”. La fel este și cazul noului BMW Seria 6 facelift. Când au apărut prima oară materialele promoționale video, s-au răspândit imediat pe tot internetul – Facebook-ul era plin de poze și de video, Instagram, Twitter, Tumblr și alte platforme online la fel.  Dar din păcate, de obicei, entuziasmul se pierde undeva pe drum până ajung mașinile în showroom-uri și pe străzi.

Nu și de data aceasta! Mare mi-a fost mirarea să văd entuziasm debordant, coate date pe ascuns și priviri curioase în jurul noului BMW Seria 6 facelift. Nu mă așteptam, în primul rând pentru că diferența dintre facelift și pre-facelift nu este foarte mare. Probabil a fost un caz izolat, datorită vopselei mate Frozen Brilliant White, care atrage mai multă atenție decât aș fi crezut. (o sa vedeți un test-drive cu un BMW Seria 6 Gran Coupe Frozen Brilliant White cât de curând)

În rest, design-ul este (oarecum) mai agresiv, datorită noii grile și parcă există un echilibru mai bun între dinamism și eleganță. BMW oferă astfel o combinaţie unică – o gamă de modele cu trei interpretări diferite: plăcere exclusivistă a condusului decapotabil la BMW Seria 6 Cabriolet, performanţe maiestuoase la BMW Seria 6 Coupé, estetică irezistibilă la BMW Seria 6 Gran Coupé.

Performanţele sportive şi confortul călătoriei sunt susţinute de o serie de sisteme inovatoare în segment aşa cum sunt barele stabilizatoare active, Dynamic Drive, Integral Active Steering (direcţie integral activă). Sistemul de tracţiune integrală  BMW xDrive asigură un plus de performanţă dinamică. Cel mai rapid model este  astfel BMW 650i xDrive Coupe care realizează sprintul 0-100 km/h în numai 4,4 secunde suţinut de motorul V8 pe benzină, de 330 kW/450 CP.

Mai jos aveți materialul video de prezentare al modelului, în caz că nu l-ați văzut deja.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account