BMW este printre primii constructori auto ce utilizeaza otelul avansat

Potrivit unui raport publicat de Automotive News, BMW si Honda sunt considerati lideri in industrie in ce priveste utilizarea otelului avansat.

BMW a fost printre primii constructori de masini care au utilizat noul otel avansat, care se regaseste acum in multe modele BMW. Seria 7 incorporeaza cca. 180 kg in fiecare masina. Noul otel avansat ajuta constructorii auto sa compenseze problemele legate de greutatea suplimentara a fiecarui model in parte.

AutoNews relateaza ca o masina construita in America de Nord contine in medie cca. 68 kg de otel avansat, fata de 50 kg cat continea in 2007..

Dick Schultz de la Ducker Worldwide, o firma de consultanta din Detroit, e de parere ca otelul avansat va fi utilizat si mai mult, in crestere cu 10-15% in fiecare an, pentru urmatorii cinci ani.

Utilizarea noului otel mai rezistent are un impact direct asupra structurii masinii, permitand constructorilor sa utilizeze componente mai usoare.

Puteti citi raportul complet pe site-ul Auto News.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account