BMW i8, drag race versus Ferrari 458 și Nissan GT-R – VIDEO

bmw i8 drag racing

Mulți ar spune că superhibridul BMW i8 este orice altceva, mai puțin mașină care să se preteze pistei de drag. Dar, dacă îl întrebi pe olandezul ăsta…

Nu ne e frică să o spunem, ori de câte ori avem ocazia: BMW i8 este o nebunie de mașină. Un GT hibrid, cu motor termic de doar 1,5 litri, cu 1,5 tone așezate egal pe punți care știe să te impresioneze cu exemplul de simbioză perfectă între tehnologia convențională și cea eletrică.

Dar apoi, dacă ar fi să ne gândim la un BMW bun pentru pistele de drag, BMW i8 nu ar fi chiar prima noastră alegere. Tipul ăsta din Olanda s-a gândit, totuși, că 362 de cai-putere la 1.485 de kilograme n-are cum să dea rău, așa că și-a dus supersportiva în bătălii contra unor supercaruri.

Faptul că motorul electric livrează cuplu de la 0 rpm îi conferă un avantaj lui i8, însă, pe distanță mai lungă de 50 de metri, avantajul acesta pălește în fața sutelor de cai în plus ale oponenților.

(știe cineva care-i faza cu făcutul cu mâna, în fața oponenților mai slabi…?)

Test VIDEO BMW i8 – Vântul schimbării

BMW i8 (2)

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account