BMW M2 Alpha-N Performance – Prăjitură cu venin

Nici nu a ieșit bine din fașă că tunerii au și dat startul campaniei de tuning pentru BMW M2. Toți vor să-i dea botezul, dar credem că s-au entuziasmat puțin cam devreme.

Trebuie să fii puțin nebun să-ți comanzi un BMW M2 și să fugi cu el la modificat imediat ce ți-a ajuns în fața ușii. Mașina asta trebuie scoasă la masă, la film, complimentată cum trebuie și abia apoi poți îndrăzni să-i spargi cireașa. Dacă te grăbești și ești bădăran s-ar putea să-ți iei o palmă peste ochi.

000 (2)

Nu ai de unde să știi dacă vrei mai multă putere sau mai multă aderență dacă nu testezi mașina asta pe un circuit, dacă nu-i afli mai întâi slăbiciunile și punctele forte. O fi din cauza febrei momentului, dar niște băieți de la Alpha-N Performance s-au grăbit să anunțe deja pachetul lor de modificări pentru BMW M2. Nu sună deloc rău – 480 CP cu ajutorul unui chip tuning box și a unui sistem de injecție cu apă. Să câștigi 110 CP adăugând foarte puțină greutate pe mașină e foarte bine, dar să câștigi putere și să scazi din greutate este și mai bine. Alpha-N Performance vor să facă asta cu ajutorul unui plafon din fibră de carbon la care se lucrează deja și cu un set de jante OZ Superforgiata. Au în plan și o versiune Clubsport care adaugă un rollcage și scaune de curse. Body kit-ul este format dintr-o prelungire de bară din fibră de carbon și un eleron mare și puțin cam nepotrivit, reglabil în patru poziții.

000

Pare a fi un proiect destul de complet, dar nu suntem siguri că este chiar necesar deocamdată. Sigur, BMW M2 este un cobai numai bun din care să obții o rachetă de buzunar, dar noi credem că divizia M l-au construit pentru a te bucura de el nu doar pe circuit, ci și pe stradă. Dacă vrei ceva mai multă putere poți oricând să optezi pentru un BMW M4 sau dacă vrei o mașină pe care s-o transformi într-un proiect de tuning, BMW M235i ar fi un punct de plecare mult mai bun.

Sursa – Worldcarfans

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account