BMW M2 Competition: Primele poze fără camuflaj și informații detaliate

Producția lui BMW M2 Competition va demara în iulie 2018. Dar noi poze spion ne arată deja o parte din detaliile care vor personaliza sportivul coupe compact.

Pozele publicate și de bimmerpost.com și bmwblog.com arată că versiunea Competion va avea un spoiler față cu decupaje mai pronunțate decât ale M2-ul standard. Dar forma decupajelor va rămâne similară. Se remarcă faptul că “nările” tipice grilei frontale BMW sunt mai late, au contur mai angular și se apropie mai mult de faruri. Deși din poza spion nu se observă, surse bimmerpost.com, care au văzut mașina în întregime, spun că aceste nări nu mai sunt separate, ci sunt unite în stilul pe care îl vedem la noul BMW M5. Interesant este și faptul că mașina din poza spion este vopsită în culoarea Hockenheim Silver, care seamănă cu o nuanță de alb, în funcție de lumină.

Cei care au văzut mașina spun că nu pot confirma dacă plafonul lui M2 Competition este de carbon, acesta fiind vopsit în culoarea caroseriei. Dar cert este că aripile sunt mai evazate decât ale modelului M2 standard, oglinzile sunt în stilul celor de la M3/M4 și M5. De asemenea, pe portbagaj este inscripția M2 Competition, ceea ce înseamnă că modelul de serie nu se va numi M2 CS, așa cum s-a mai speculat. Habitaclul se va distinge prin scaune sport.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, bmwblog.com precizează BMW M2 Competition va renunța la motorul N55 de 3 litri, cu 6 cilindri, în favoarea S55-ului care propulsează modelele M3 și M4. Acest motor cu 6 cilindri va livra o putere mai mică în cazul M2-ului Comeptition. Se estimează 405 CP, struniți printr-o transmisie M-DCT cu 7 trepte, sau o cutie manuală cu 6 trepte.

Descoperă colecția de accesorii BMW Motorsport

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account