BMW M2 CSL – Zvonuri bune anul are

Semne bune de belșug pentru gazda fără jug…

Zvonurile despre un BMW M2 CSL au apărut la puțin timp după ce BMW M2 a fost confirmat. Era cumva normal să ne gândim la versiunile limitate care ar putea deriva din cel mai concentrat pachet al diviziei M.

BMW-M2-GTS-image

Pentru mulți, ideea unui M2 CS/CSL are foarte multe de oferit, mai ales dacă ne uităm la BMW M4 și la a doua sa personalitate – BMW M4 GTS.  Faptul că BMW are o pepinieră de ingineri talentați în divizia M trebuie exploatat la maximum, iar niște M-uri construite fără constrângeri sunt cele mai frumoase cadouri pentru clienți, dar și pentru cei care se ocupă cu dezvoltarea lor.

000 (1)

O păsărică ciripitoare a ciripit în urechea colegilor de la BMW Blog.com niște zvonuri legate de un BMW M2 CSL, care ar fi următorul pe lista M-urilor speciale. Dacă zvonul se confirmă, ne putem aștepta la un M2 care va primi același tratament ca și BMW M4 GTS.

000

Un M2 mai ușor, mai lat, echipat cu un body kit mai agresiv și ceva mai mulți căluți sub capotă, special dezvoltat pentru escapadele pe circuit, ar fi un concurent  serios pentru Porsche Cayman GT4, o mașină considerată de unii cel mai bun Porsche din gama actuală.

000 (2)

Un BMW M2 CSL de vreo 400 CP, mai ușor cu 100 de kilograme și echipat cu frâne mai puternice, anvelope mai performante și un pachet aerodinamic care să-l țină lipit de asfalt, s-ar putea lupta de la egal la egal cu „băiatul de aur” de la Porsche, ceea ce ar fi un câștig și pentru cei care folosesc mașinile astea pe circuit, dar și pentru cei care doar privesc, interesați de un superfight la categoria ușoară, fără mănuși.

Sursa – BMWBlog.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account