BMW M2 CSL/GTS ar putea primi unda verde

Nemții de la Auto Motor und Sport ne dau de înețeles că M2 va avea și o versiune ultra-performantă.

Zvonurile unui astfel de M2 circulă încă de când a fost anunțat M4 GTS. Și Franciscus van Meel, șeful diviziei M, ne-a dat de înțeles același lucru prin declarațiile sale, chiar dacă ele au fost mai puțin oficiale. El a spus că ar trebui să ne așteptăm la versiuni M exclusiviste, dar prin asta am fi putut înțelege că se vor rezuma doar la Competition Pack-uri sau la M Performance, ceea ce ar fi fost puțin dezamăgitor pentru fanii hardcore.

BMW-M2-GTS-image

Iată că nemții au deja curajul să vorbească despre confirmarea unui BMW M2 mai puternic și mai ușor, despre care vom afla informații treptat. Având în vedere că M2 a avut o primire bună din partea presei de specialitate și a clienților, putem trage bănuiala că M2 CSL/GTS a pornit ca o sugestie și urmează să se finalizeze cu un proiect foarte ambițios în urma feedback-ului pozitiv.

BMW_M2_00047

BMW M2 are deja o platformă foarte bună pentru a da naștere unui M cu adevărat potent pe circuit și nu ne-am mira deloc dacă ar fi unul dintre cele mai reușite M-uri din ultimii zece ani.

BMW_M2_00006

M2 are 370 CP, 500 Nm și cântărește 1570 de kilograme. În urma tratamentului CSL/GTS ne putem aștepta la cel puțin 400 CP, o greutate mai mică cu cel puțin 100 kilograme și un bodykit mai agresiv și mai aerodinamic. Cu siguranță va fi o mașină care va arăta bine călcând vibratoarele circuitelor și cu siguranță va fi o mașină care va da emoții nu doar rivalilor de la alte mărci, ci și M-urilor mai mature din gamă.

Sursa – BMWBlog.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account