Mercedes-Benz GLC Coupe – rival pentru BMW X4

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe apare în discuții în contextul în care cei de la Mercedes lucrează intens pentru a-și schimba gama de modele „4×4”. În urmă cu ceva vreme, Mercedes-Benz a prezentat rivalul pentru BMW X6, numit GLE Coupe. Ceva mai recent, cei de la Mercedes au prezentat și versiunea normală – GLE -, cea care înlocuiește modelul ML.

Mercedes-Benz GLC Coupe țintește direct către BMW X4

În timp ce zilele trecute am văzut că BMW Urban Cross se pregătește să apară pe piață tocmai pentru a se lupta cu Mercedes-Benz GLA (zvonuri care au fost infirmate de BMW, dar pe care tindem să le credem în continuare), iată că nici Mercedes nu stă degebea și, după ce a lansat un rival pentru BMW X6, lucrează și la un rival pentru BMW X4. Numit cel mai probabil GLC Coupe, noul SUV compact cu formă de coupe al celor de la Mercedes se va baza pe modelul GLC. Acesta din urmă vine să înlocuiască vechiul Mercedes-Benz GLK și a fost spionat în repetate rânduri. Mercedes-Benz GLC este programat pentru lansare în a doua jumătate a acestui an, astfel că ne putem aștepta ca versiunea GLC Coupe să apară undeva la începutul anului viitor.

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe va primi și o motorizare AMG

În timp ce Mercedes-Benz GLK nu a primit niciodată o versiune de motorizare AMG, se pare că Mercedes-Benz GLC Coupe și GLC vor avea parte de tratamentul diviziei de performanță. Ce-i drept, din moment ce fratele mai mare a primit nu una, ci două versiuni de top – GLE450 AMG Coupe și GLE 63 AMG Coupe -, pare normal ca și Mercedes-Benz GLC Coupe să aibă parte de un tratament similar. Mai mult, am testat deja Mercedes-Benz GLA 45 AMG, așa că nu există niciun motiv pentru care Mercedes-Benz GLC Coupe să apară și într-o versiune AMG. Cel mai probabil însă nu va exista un GLC 63 AMG Coupe, ci mai degrabă un GLC450 AMG Coupe care să împrumute V6-le de 3,0 litri de la fratele mai mare. Chiar și așa, Mercedes-Benz GLC Coupe, în versiunea 450 AMG, ar avea 367 de cai-putere și 520 Nm și, alături de sistemul de tracțiune integrală 4MATIC și de noua transmisie automată cu nouă rapoarte GLC450 AMG Coupe ar fi o mașină extrem de rapidă.

Mercedes-Benz GLC Coupe

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account