BMW M2 vs Mercedes-AMG CLA 45 – Runda a doua

Dacă pe o pistă de drag race rezultatul este la mustață, pe un circuit lucrurile se schimbă puțin.

Prima rundă a fost disputată pe tărâmul liniuțelor, acolo unde tracțiunea poate fi un avantaj considerabil. Chiar și așa, BMW M2 și Mercedes-AMG A 45 au terminat la egalitate o cursă care nu dovedește, de fapt, mai nimic. Acum însă vorbim despre un duel care se poartă pe un teren neutru, anume circuitul Hockenheim. Mulți, dacă nu majoritatea producătorilor auto, aleg să-și testeze și să-și dezvolte mașinile sport pe Nurburgring, așa că nu putem spune că au fost luați pe nepregătite.

BMW M2 vs Mercedes-AMG CLA 45

Chiar dacă nu mai vorbim despre un A 45 AMG, ci despre un CLA 45 AMG, tot dracul ăla e. Tot despre 380 CP și 475 Nm vorbim, tot despre o tracțiune integrală și o transmisie Speedshift cu șapte rapoarte, doar că CLA-ul vrea să acapareze și clienții ăia pentru care sedan-ul este un fel de unicornul „încurcubeiat” al mașinilor. Aici nu mai contează foarte mult tracțiunea integrală și zorzoanele aerodinamice, ci mai mult măiestria cu care a fost construită mașina de piticii ăia magici numiți ingineri. Și iată cum stau lucrurile de fapt.

 

Sursa – SportAuto

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account