BMW M3 Santorini Blue – Albastrul de Voroneț are un rival

C2K Motorsports sunt o echipă de americani specializați în recenzia BMW-urilor E92 M3 și a pieselor aftermarket pentru el, o meserie foarte mișto pentru un american de altfel. Având în vedere că există o piață imensă pentru coupe-uri sportive echipate cu V8-uri, C2K Motorsports vor avea viață lungă, mai ales dacă fac lucurile bine, așa cum au făcut-o cu acest BMW M3 Santorini Blue.

BMW M3 Santorini Blue (11)

N-are rost să ne întrebăm de unde-i vine numele – este evident un BMW M3 de un albastru pe care doar în Santorini în vezi, la fel cum avem noi albastrul de Voroneț sau albul de Poponeț. Ședința foto nu a avut loc în Grecia, ci în SUA, mai exact în Sierra Nevada, pentru revista Performance BMW.

BMW M3 Santorini Blue (24)

Cum bine se observă cu ochiul liber culoarea individuală nu este singurul element custom al acestui BMW M3 Santorini Blue. La exterior avem un spoiler față Mode Carbon GT4, difuzor Mode Carbon LM Series, praguri Mode Carbon, eleron ACM GTS, faruri custom OnEighty NYC și niște jante HRE FF01 echipate cu anvelope Toyo T1R. La interior scaunele au fost înlocuite cu unele Status Ring GTX, s-a adăugat un rollcage Autopower Industries, un volan și un schimbător de viteze BMW Performance, niște piele întoarsă de la IND și o centură cu prindere în patru puncte de la Schroth. Mașina este acum un BMW M3 care culcă fălci pe stradă, dar care se cere scoasă și la câteva ciufuleli ocazionale pe un circuit. Slavă Domnului, americanii au și drumuri bune și circuite de tot felul.

BMW M3 Santorini Blue (23)

Totuși, o mașină atât de rea pe dinafară, trebuie să fie rea și pe dedesubturi așa că acest BMW M3 Santorini Blue vine echipat cu un kit de supraalimentare ESS VT1 550 și cu o evacuare tot de la ESS. Ce ziceți, au făcut treabă bună?

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account