BMW M3 SupremePower – Armă albă

BMW M3 Satin Pearl

Așa cum v-am mai spus, BMW M3 și M4 sunt în centrul atenției pentru tuneri și pentru producătorii de piese aftermarket. Fiecare dintre ei încearcă să își pună amprenta, cât mai original, asupra unui model care arată deja foarte bine și deține performanțe exemplare.

Scrutând internetul în lung și în lat, am mai dat peste un BMW M3 modificat. De data aceasta, colantat cu folie albă mată, Pearl White, pe numele ei. Colantarea mașinii e o metodă bună cand îți dorești o schimbare radicală și nu vrei o revopsire totală. Dacă e și făcută cum trebuie, nu deranjează pe nimeni, vizual. Și trebuie să recunoaștem, acest BMW M3 nu arată tocmai rău. Ce-i drept, i-au fost adăugate și câteva elemente de tuning, cum ar fi: lamă pentru bara din față ,difuzor aerodinamic spate din fibră de carbon, eleron, tot din fibră de carbon și evacuare Eisenmann. Toate modificările au fost realizate de tunerii americani de la SupremePower.

Acum… depinde. Dacă ar fi să aleg între acest BMW M3 și un oricare alt M3 configurat de divizia BMW Individual, să fiți siguri că nu m-aș gândi de două ori și l-aș alege pe cel Individual. Chiar și pentru câteva mii de euro în plus. Ziceți voi, nu este mai special exemplarul de BMW M3 Individual pe care vi l-am arătat zilele trecute?

Sursă foto: Bimmerpost

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account