BMW M3 vs Audi RS3 vs Honda Civic Type R

Un hatchback făcut cum trebuie, de cine trebuie, s-ar putea să fie tot ce ai nevoie pe un circuit înghesuit. Și dacă ții la imaginea ta, alege-l pe cel mai rapid, nu pe cel mai scump.

Britanicii de la Autoexpress fac un comparativ pe circuit destul de ciudat, dar foarte interesant. În centrul atenției se află noua Honda Civic Type R, cea mai rapidă mașină cu tracțiune față de pe Nurburgring, care a reușit să-și învingă principalii rivali, Seat Leon Cupra și Megane RS Trophy. Locul bătăliei este un circuit foarte strâns, cu porțiuni foarte scurte unde puterea este mai importantă decât agilitatea, de aceea un Audi RS3 de 370 CP și un BMW M3 de 431 CP par niște rivali abordabili pentru noul Type R. Aici un hatchback ușor cu un ampatament scurt și cu multă aderență pe puntea față ar trebui să fie în avantaj.

BMW M3 vs Audi RS3 vs Honda Civic Type R (2)

Seat Leon Cupra a scos un timp de 00:46.9, Renault Megane RS 00:47.6, în timp ce noua Honda Type R a trecut linia de sosire în 00:46.5. Honda Civic Type R este acum cel mai rapid hothatch cu tracțiune față, dar este oară suficient pentru a mări miza și a se lupta de la egal la egal cu un Audi RS3 cu tracțiune integrală și cu un BMW M3? Urmăriți clipul de mai jos și aflați răspunsul.

Sursa – Autoexpress

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account