BMW M4 GTS La Tokyo – Poze și prezentare video

Doar 700 de modele de BMW M4 GTS vor fi construite. Suntem foarte curioși ce se va întâmpla cu cele ajunse în Japonia.

BMW M4 GTS a urcat cu încredere pe scena Salonului Auto de Tokyo. La volan a fost chiar Augustus van Meel, șeful Diviziei M, care i-a făcut introducerile în fața publicului japonez. Nu am văzut însă nici o plăciune. BMW M4 GTS a avut o prezentare specifică locului, nu cu flori de cireș și chimonouri, ci cu influențe de benzi desenate manga. Dar la cum arată mașina asta, desenele manga nu sunt deloc exagerate. Eleronul imens, jantele portocalii și spliterul din față de dimensiuni generoase poartă niște influențe de tuning japonez Bosozoku.

BMW M4 GTS Tokyo (4)

Franciscus van Meel a insistat pe tehnologia injecției cu apă, de care este foarte mândru, dar și pe designul stopurilor și al farurilor, amintindu-ne că mașina asta trebuie să arate bine și după apusul soarelui. BMW M4 GTS dezvoltă 500 CP, cu 16% mai multă putere decât un BMW M4 standard, accelerează de la 0-100 km/h în 3,7 secunde și a înregistrat un timp de 7 minute și 28 de secunde pe Nurburgring. Ok, un Nissan GT-R poate face asta în 7 minute și 19 secunde, dar cu Godzilla nu trebuie să ne măsurăm puterile fără a avea o strategie. E acolo să fie doborât, dar nu-i chiar așa ușor. Trebuie ori să ne împrietenim cu el, ori să scoatem artileria grea și trupele speciale la înaintare.

Sursa – Bimmerpost

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account