BMW X6
BMW X6
BMW X6

BMW M2 Shooting Break – Mâinile sus!

BMW M2 Shooting Break cineva? E mai sănătos, mai sățios și are gust de Zagato Coupe Concept.

Cum BMW M2 nu va fi o mașină la fel de rară ca BMW Seria 1 M, cei de la divizia M ar trebui să țină cont și de acei fani care ar plăti mai mult pentru unul, cu condiția să fie ceva de pus la păstrat. Mercedes sunt singurii care îndrăznesc să readucă formele Shooting Break-ului din nou în atenția clienților, Audi fac niște Avanturi colțuroase și foarte puternice, dar BMW a ignorat varianta Touring de cele mai multe ori, iar ideea de Shooting Break s-a înfundat odată cu Z4 Coupe, deși conceptul Zagato ne aduce mari speranțe.

BMW-Zagato_Coupe_Concept_2012_1600x1200_wallpaper_0b

Această randare ne pune să ne imaginăm cum ar putea arăta un BMW M2 Shooting Break dacă ar intra în producție, iar noi suntem de părere că nu-i un lucru mai neobișnuit pentru BMW decât tracțiunea față ori SUV-ul. Pe lângă spațiul și practicalitatea de care s-ar bucura mașina asta, un spate de Touring umflat de divizia M e unul după care ar fluiera lumea pe stradă, chiar și de mână cu iubitele sau nevestele.

BMW-M2-Shooting-Brake-1

Desigur, BMW M2 este un coupe, nu un roadster, iar asta ar însemna că un spate de touring nu l-ar transforma automat în ceva similar cu Z-urile Coupe – o capotă mai lungă ar fi și ea necesară, poate alte faruri, alte jante…Nu o să le dăm noi sfaturi totuși – ei știu mai bine dacă un BMW M2 ar fi o platformă mai bună pentru un Shooting Break decât un Z4.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account