BMW X6
BMW X6
BMW X6

BMW M4 GTS pe circuitul Anglesey – Arde-o pe cumătra!

Doar 30 de exemplare de BMW M4 GTS vor fi disponibile pentru Marea Britanie. Pofta este mare, bucatele sunt rare, iar clipul ăsta ne face să ne plouă-n gură.

Sigur că BMW M4 GTS este o mașină pentru circuit, acolo unde trebuie să ofere echilibru, aderență, putere și stăpânire de sine. Totuși, M4 GTS este și o mașină de stradă, de care poți să te bucuri în momente obișnuite, când mergi să cumperi ulei, oțet, bețigașe de urechi, prezervative, ori când cineva cu un RS sau cu un AMG te provoacă subtil la semafor, pe riscul lor.

P90199434_highRes

Ultimul clip oficial cu BMW M4 GTS se desfășoară pe circuitul Anglesey, amplasat pe o limbă de pământ în Marea Irlandeză – un loc perfect pentru a scoate untul dintr-o mașină de curse și pentru a speria pescărușii. Ai crede că o tură cu un GTS pe circuit ar trebui să fie cât mai curată și lipsită de artificii inutile, gen drifturi, dar din ce vedem noi aici, nu-i deloc așa. Se pare că oamenii de la BMW vor să ne demonstreze că M4 GTS este o mașină rapidă atunci când trebuie, dar extrem de distractivă atunci când nu te interesează timpii, ci mai mult G-urile și cât de mult rezistă anvelopele la o probă de balet viteză. Pe Nurburgring a scos un timp de 7 minute și 28 de secunde, pe Anglesey pare că nu-i pasă de recorduri.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account