BMW M4 – Supradoză de gri

BMW M4 Vorsteiner

BMW M4 nu încetează să ne surprindă. De data aceasta, este ajutat de celebrul tuner auto Vorsteiner.

După atâtea proiecte de tuning  realizate pe M4, nu cred că ne-ar mai putea lua prin surprindere nimic. Ei bine, măcar mai sunt câteva care ne captează atenția și privirea. În cazul de față, vorbim despre un BMW M4 Mineral Grey tunat de Vorsteiner. Dar de ce Mineral Grey? Este o alegere interesantă de culoare, care nu strigă prin toți porii și toate particulele metalizate „Dă-te, că trec! Eu sunt  M4”. Este o nuanță „bipolară”… care nu vrea evidențieze liniile designului agresiv și totuși o face mai mult ca altele, dând în același timp și o notă de rafinament.

BMW M4 Vorsteiner

Pe lângă acest Mineral Grey interesant, modelul BMW M4 în cauză dispune și de un set aerodinamic GTS de la Vorsteiner și de jante Flow Forged, tot de la Vorsteiner. Kit-ul este alcătuit din buza pentru bara frontală și difuzor aerodinamic spate, ambele realizate dintr-un derivat al fibrei de carbon, dezvoltat chiar de tunerul american. S-a intervenit pe ici pe colo și cu inserții și detalii minore din fibră de carbon.

BMW M4 Vorsteiner

Pentru a accentua și mai mult nuanța Mineral Grey a lui BMW M4, Vorsteiner a ales jantele de culoare Carbon Graphite Vorsteiner V-FF 103, cu dimensiuni de 19 × 9.5 pentru putea din față și 19 × 10.5 pentru cea din spate. Spectaculos efect, nu-i așa?

BMW M4 Vorsteiner

Sursă foto: Vorsteiner

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account