Comparatie foto: BMW M4 Coupe vs BMW M3 Coupe E92

BMW a prezentat ieri pe internet noul BMW M4 Coupe in forma de concept. Asa cum v-am obisnuit la o noua lansare, comparam noua generatie cu cea anterioare, in acest caz noul BMW M4 Coupe, ce va debuta anul viitor pe piata, cu BMW M3 Coupe.

Pentru a face comparatia si mai interesanta, am ales pentru BMW M3 Coupe nuanta Phoenix Yellow, fata de Aurum Dust – culoarea aleasa pentru modelul de lansare BMW M4 Coupe.

Designul noului M4 Coupe este in linie cu asteptarile noastre de la designerii din Munchen. Plecand de la o masina eleganta si atragatoare cum este noul BMW Seria 4 Coupe, Adrian Van Hooydonk si echipa sa au realizat o infatisare speciala pentru noul M4, care nu va fi uitata prea usor. Partea frontala iese in evidenta cu prizele mari de aer si botul impins spre in jos, gata sa cucereasca soseaua.

BMW M4 Coupe Concept beneficiaza de o serie de elemente de design realizate din CFRP (plastic ranforsat cu fibra de carbon), cum ar fi splitter frontal, difuzor spate, plafon cu benzi ///M. Un alt element impunator la noul BMW Concept M4 Coupe este grila rinichi cu bare duble BMW M. Arcele evazate ale rotilor confera masinii o infatisare musculoasa, chiar si privita din lateral.

La partea spate sunt prezente evacuarile twin clasice, precum si un sort spate. Difuzorul din fibra de carbon completeaza pachetul aerodinamic.

Designul lui BMW M3 Coupe E92 continua sa arate proaspat si actual, chiar si la sapte ani de la lansarea pe piata. Proportiile si sportivitatea sa sunt inca la fel de actuale.

Va invitam sa analizati imaginile comparative de mai jos si sa ne spuneti care model va place mai mult.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account