Rolls Royce Phantom Abyss – Tocilarii sunt viitorii miliardari

Într-o lume a tehnologiei haosului, unde progresul se face cu orice preț și orice mijloc, cine vede cu ochii unui programator are cele mai mari șanse să vadă și unde stau ascunși banii.

Astăzi un joc pe calculator încasează mai mulți verzișori decât un film de Blockbuster, un hacker câștigă în câteva minute cât un director de bancă elvețiană într-o lună, iar specialistul SEO îți poare transforma un site de doi lei într-o multinațională. Sunt gameri profesioniști care câștigă sute de mii de euro jucându-se pe calculator, în Koreea de Sud se difuzează la televizor Campionatul Mondial de Starcraft și apar noi tipuri de boli, adaptate și ele omului modern mai ocupat cu lumea virtuală decât cu cea reală, pentru care există noi medicamente.

Rolls Royce Phantom Abyss (3)

E ditamai industria de tocilari în prezent, iar Carlex Designs au simțit că e nevoie de o combinație de fantasy cu reality pentru a da naștere unui Rolls Royce Phantom Abyss, o mașină de lux gotic. Oamenii ăștia sunt maeștrii ai designului interior și mai mult ca sigur unii dintre ei sunt niște tocilari în meseria lor, cu un trecut de gamer înrăit. Dacă tot i-au spus Phantom, Carlex au decis să se folosească de asta pentru a da naștere unui interior inspirat din lumea umbrelor, a morților care umblă și a sufletelor damnate. Pielea folosită este evident moartă, dar meșterii de acolo au mai omorât-o odată și i-au dat o nuanță de putrefacție, după care au decorat-o cu inserții aurii, ca să ne aducă aminte că și morților le plac banii. Ai tetiere decorate cu glugă neagră de necromant, care-ți dă +5 spellpower și +5 willpower și un cufăr în loc cotieră pentru a-ți depozita poțiunile magice, pergamentele cu vrăji, armele, armura și quest item-urile.

Rolls Royce Phantom Abyss (1)

 

La cum arată ea este mașina perfectă pentru a-ți face apariția la Adunarea Anuală a Marilor Vrăjitori, la o serată de magie neagră, sexmagic și bal mascat, dar și cea mai bună mașină în care să fii înmormântat.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account