BMW Motorrad prezintă un suport de telefon

BMW Motorrad

BMW Motorrad introduce un suport pentru smartphone ce poate fi prins de ghidonul scuterului sau al motocicletei. Nu știu cât de sigură e utilizarea unui smartphone în timp ce mergi pe scuter sau motocicletă, însă carcasa de susținere a telefoanelor „inteligente” introdusă de BMW Motorrad cu siguranță se va dovedi extrem de folositoare, mai ales în cazul deplasărilor în care ai nevoie de sistemul de navigație al telefonului tău. Ce-i drept, mergând pe scuter, mi s-a întâmplat de mute ori să vreau să văd cine mă sună, cine mi-a dat un sms sau de la cine am primit un mail.

Suportul pentru smartphone introdus de BMW Motorrad, atât pentru scutere, cât și pentru motociclete, poate să găzduiască orice smartphone ale cărui dimensiuni nu depășesc 5 inch și poate sta fie în poziție orizontală, fie în poziție verticală. Suportul se montează rapid și lejer, iar singuranța prinderii este una extrem de bună, suportul fiind prins de ghidonul scuterului sau al motocicletei. Totuși, pentru a monta acest suport de telefonul trebuie să mai apelez la un accesoriu pus la dispoziție de BMW Motorrad, acesta numindu-se „Navigator V”. Suportul găzduiește telefonul într-o carcasă din plastic, protejându-l astfel de apă și praf, iar o folie transparentă, anti-relexie, îți oferă cel mai bun grad de vizibilate asupra ecranului telefonului. În timp ce stă sigur și bine în noul suport, telefonul tău poate fi încărcat cu ajutorul altui accesorie (micrp-USB) sau chiar prin inducție dacă telefonul tău permite acest timp ce încărcare. Suportul de telefon este „încărcat” cu gel în interior pentru a proteja telefonul și de fibrațiile cauzate de imperfecțiunile drumuilui. Noul suport de telefon va fi disponibil din a doua jumătate a anului 2016, iar prețul său va fi comunicat până la sfârșitul acestui an.

BMW Motorrad

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account