BMW numit Which? Premiile celui mai bun producator auto in 2009

BMW a fost numit Cel mai bun producator auto de prestigioasa Which? Awards 2009, la Muzeul British din Londra. Compania a fost evaluata mai bine decat rivalii sai, de membri Which?, care numara mai mult de un milion. Which? Este demult stabilit ca un campion al consumatorului si un consilier de incredere pentru cumparatorii de tot felul de bunuri si servicii.

Director Executiv, Which?, Peter Vicary-Smith, a declarat: „87 % din soferii BMW par sa-si iubeasca masinile lor, fapt ce este descris in sondajele prelevate, fiind foarte multumiti de experienta de a avea in proprietate o masina BMW. Vehiculele companiei exceleaza intotdeauna in teste, in timp ce masurile inovatoare, ca BMW EfficientDynamics, reprezinta unele dintre cele mai bune masuri pentru condusul masini cu o eficeienta incredibila la consum. ”

P90048508

Acceptarea premiului de catre BMW Group UK’s Managing Director, Tim Abbott, a fost urmata de declaratia acestuia: „Suntem incantati ca am castigat un asemenea premiu prestigios, mai ales ca este datorat clientilor nostri, care ne-au evaluat la inaltime. Ne luptam pentru a ne asigura de calitatea serviciilor oferite de noi atat direct, cat si prin intermediul dealeri nostri. ”


Grupul BMW este cea mai durabila companie de masini din lume – cum recent Dow Jones Sustainability Index (DJSI) a confirmat cel de-al patrulea an in succesiune. Compania ofera cele mai eficiente masini din segmentul premium multumita tehnologiei EfficientDynamics, iar BMW 118d a fost numit World Green Car of the Year 2008.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account