Randare: BMW 1M cabrio

BMW M1 conv_1

Continua agitatia creata in jurul modelului BMW 1M, si incep sa apara imagini prelucrate pe calculator care infatiseaza cum ar trebui sa arate masina. BMW 1M inca nu a fost dezvaluit, dar asta nu-i impiedica pe artistii graficieni sa isi imagineze viitorul 1M, care va avea doua versiuni: coupe si cabrio.

Modelul M bazat pe Seria 1 este programat sa fie lansat in 2011 si are un ciclu de productie scurt, lucru care poate transforma masina intr-un obiect de colectie. Publicul sau tinta e reprezentat de entuziastii marcii, si se zvoneste ca 1M este destinat sa ofere experienta suprema M intr-un pachet mai mic.

In ce priveste designul, randarea 1M subliniaza perfect elementele de baza ale unei masini M, partea frontala agresiva cu prize mari de aer, kit widebody, garda la sol scazuta, fante M si roti mai mari.

Ca la orice model M, masina are o infatisare musculoasa, o prezenta impozanta, poate nu la fel de extravaganta ca la M6, dar cu siguranta cu infatisare mai vioaie.

BMW M1 conv_2

Iata cateva din elementele care vor defini modelul 1M:

* Frane cu etriere cu sase pistoane
* Intercooler de mare performanta
* Faruri usor modificate
* Arcele rotilor si aripile mai bombate
* Roti de 18″ standard si optional roti Competition
* Spoiler integrat
* Difuzor bara spate
* Fante M
* Tevi de evacuare quad, tipice M
* Plafon din fibra de carbon

Din punct de vedere al pretului, BMW 1M se va situa cel mai probabil peste 335is, dar sub M3. Masina va fi pusa in vanzare anul viitor.

[Sursa: Randari create de Jon Sibal ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account