BMW pretinde 50 milioane euro de la PSA

BMW si alianta Peugeot Citroën (PSA) au avut pana acum o colaborare pe termen lung pe mai multe domenii, cum ar fi parteneriat in dezvoltarea motoarelor, hibrizi electrici sau fibra de carbon, dar se pare ca anul acesta fericitul mariaj a luat brusc sfarsit.

„Aceasta cooperare nu va continua, nu vor mai exista produse dezvoltate in parteneriat,” a declarat Guillaume Faury, Directorul de cercetare si dezvoltare al Peugeot, pentru agentia France Presse.

Scindarea s-a produs din cauza noului parteneriat semnat anul acesta de Peugeot impreuna cu General Motors, care „a schimbat conditiile asocierii de tip joint venture,” dupa cum a declarat un purtator de cuvant BMW.

BMW si PSA au cheltuit 100M Euro pana acum pe joint venture iar BMW pretinde 50 milioane Euro de la PSA, potrivit agentiilor de presa franceze.

PSA nu a oferit un raspuns oficial la aceste cereri, dar ne asteptam ca in urmatoarele saptamani sa apara mai multe stiri legate de acest subiect.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account