Randare: BMW Seria 2 Gran Coupe 2014

Theophilus Chin si Chris Doane Automotive realizeaza o randare superba a viitorului BMW Seria 2 Gran Coupe 2014 pentru Road &Track.

Versiunea coupe cu patru usi a viitorului Seria 2 va concura cu modele similare de la Mercedes-Benz (CLA) si Audi (A3 sedan). BMW Seria 2 Gran Coupe va oferi clientilor eleganta si designul unui coupe combinata cu functionalitatea unui sedan, fara a avea totusi dimensiunile unui model din gama Seria 3.

Designul exterior al modelului are la baza versiunile Seria 2 Coupe si Cabrio, dar cu o platforma usor mai alungita pentru a putea permite linia inclinata a plafonului si dimensiunea usor mai mare. BMW Seria 2 Gran Coupe beneficiaza de console scurte in partea frontala si o parte spate cu profil de coupe.

Sub capota BMW Seria 2 Gran Coupe 2014 va oferi o gama larga de motorizari din familia de motoare cu 4 si 6 cilindri. Masina va pastra trenul de rulare cu propulsie, iar motoarele vor fi cuplate la transmisii automate cu sase rapoarte sau opt rapoarte.

Ne asteptam ca familia de modele BMW Seria 2 sa debuteze anul viitor la Salonul auto de la Frankfurt.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account