Pozele spion indică o nouă configurație pentru farurile viitorului BMW Seria 7

Credeați că BMW s-a săturat de controverse în jurul designului? După grilele imense verticale pentru modelele Seria 4, M3, M4 și iX, plănuiește să renunțe la farurile duble tradiționale pentru viitoarele BMW Seria 2 Coupe și M2. Dar asta nu este tot. Prototipurile viitorului BMW Seria 7 au stârnit semne de întrebare în legătură cu dispunerea atipică a farurilor. Iar mulțumită contului de Instagram @bmw43_ putem vedea o ilustrare care prefigurează designul pe baza pozelor spion.

În ultimele luni, prototipurile următorului BMW Seria 7 au fost surprinse în numeroase rânduri în timpul testelor făcute pe șosele publice. Puteți vedea ao bună parte din acest poze și accesând site-ul carscoops.com. În acest poze se poate vedea că grila farurile noului 7 este încadrată de proiectoare care par să formeze câte un bloc optic dreptunghiular. Acestea sunt amplasate mai jos decât ar fi poziția normală a farurilor clasice. Din acest motiv se vehiculează ideea că noul 7 va avea faruri cu design complet nou, care se abate de la tradiție. Mai exact, se bănuiește că indicatoarele luminoase Angel Eyes ar urma să fie despărțite de proiectoare.  Și ar putea fi dispuse la nivelul capotei, separate de blocurile optice. Asta ar presupune ca noile Angel Eyes să fie foarte subțiri, renunțându-se la forma lor circulară sau angulară. Din cauza camuflajului purtat de prototipuri putem doar să bănuim cum ar arăta aceste Angel Eyes. Cel mai paluzibil indiciu ni-l poate oferi SUV-ul electric BMW iX. În cazul acestuia luminile Angel Eyes au fost reduse practic la o formă schițată subțire. Deci, poate că și Seria 7 va urma acest nou stil.

Mulțumită ilustrației pe care ne-a permis @bmw43_ să o publicăm, putem vedea o variantă a direcției în care ar putea merge designul noului BMW Seria 7. Este interesant că această dispunere a blocurilor optice poate fi văzută și în cazul prototipului BMW X8, SUV-ul cu propulsie plug-in hybrid care este proiectat de divizia BMW M. CLICK AICI pentru a afla mai multe detalii despre BMW X8. De asemenea, prototipurile facelift-ului pentru BMW X7 au la rândul lor tot faruri împărțite în două segmente, ca și prototipurile viitoarele X8 și Seria 7. Așadar, poate că BMW chiar încearcă într-adevăr o schimbare la față.

Desigur, încă nu există o confirmare oficială. Deci este posibil ca BMW să folosească niște blocuri optice improvizate și provizorii, tocmai pentru a ține secret designul cu care vor intra în producție modelele sale.

Singurul lucru comunicat oficial despre viitorul BMW Seria 7 este că va avea inclusiv propulsie 100% electrică.

Sursa ilustrațiilor: @bmw43_ (Instagram)

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account