Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW reintroduce sloganul „The Ultimate Driving Machine” pe piata nord-americana

BMW North America va lansa anul acesta pe piata americana 14 modele noi, si cu aceasta ocazie va relansa campania de publicitate, revenind cu sloganul „the ultimate driving machine”, care va inlocui controversatul slogan „Joy”, care a rulat in ultimii doi ani.

Primul spot video va avea 30 secunde si va debuta pe NBC in timpul jocurilor NFL, urmand a fi difuzat si in prime-time, in pauzele din cadrul programelor “House,” “The Big Bang Theory,” “Modern Family” sau “Law and Order: SVU”.

Noua reclama incepe cu BMW M3 Coupe GTS, urmat apoi de X5 SAV, BMW i8 si nava-amiral BMW Seria 7, dupa care urmeaza rapid si celelalte modele BMW. Imaginile subliniaza dinamica si sportivitatea gamei de modele BMW: „We don’t make sports cars. We don’t make S.U.V.’s. We don’t make hybrids, and we don’t make luxury sedans. We only make one thing, the ultimate driving machine.”

Potrivit vicepresedintelui pentru marketing Dan Creed, BMW North America intentioneaza sa lanseze o mare ofensiva in 2014 pe partea de produse, pregatind pentru lansare nu mai putin de 14 modele noi.

Potrivit departamentului de marketing BMW North America, reclama targeteaza categoriile demografice clasice pentru BMW, barbati si femei cu varste intre 35 si 54 ani. BMW intentioneaza sa isi creasca si bugetul de publicitate in acest an, pentru a putea sustine gama vasta de produse lansate. Anul trecut, bugetul pe primele 9 luni a totalizat 109 milioane USD.

Christopher Cedergren, Presedinte al companiei de consultanta si cercetare Iceology din Los Angeles, a sustinut si el sloganul „Ultimate Driving Machine” si a criticat reclamele anterioare cu tema „Joy”, pe motiv ca prezentau o imagine incetosata a marcii BMW, apropiind BMW de concurenta, indepartandu-se de pozitionarea legata de performanta la rulare.

BMW a folosit pentru prima oara sloganul „Ultimate Driving Machine” in 1975.

[Sursa: NYT ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account