BMW Seria 6 Gran Coupe a primit unda verde

bmw-concept-gran-coupe-1

Surse apropiate BMW ne-au informat ca modelul BMW Seria 6 Gran Coupe a primit unda verde pentru a fi lansat in productie. Nu avem mai multe detalii pentru moment, nici informatii despre data lansarii, dar in maxim doi ani ne putem astepta sa vedem o masina de serie creata pe baza conceptului BMW Gran Coupe, prezentat de BMW la Beijing.

BMW Gran Coupe a debutat in aprilie la Salonul auto de la Beijing, si fata de conceptul Vision EfficientDynamics afisat la Salonul de la Frankfurt din 2009, acesta are un design mai apropat de un model de serie.

Publicul tinta pentru aceste masini e bine definit deja de unii din competitorii BMW: cumparatori de coupe-uri cu patru usi, aflati in cautare de design elegant, usor extravagant, interior luxos si performanta la rulare. Si Mercedes-Benz CLS si Audi A7 se incadreaza in aceasta categorie.

Sub caroseria lui Gran Coupe vom gasi aceeasi platforma ce sustine modelele actuale BMW Seria 5, Seria 7 si Seria 5 GT. Motorizarile oferite vor fi atat pe benzina si diesel, propulsoare cu sase si opt cilindri, iar transmisia va fi automata cu opt rapoarte.

BMW Gran Coupe este prezentat ca un coupe cu 4 usi si un caracter sportiv distinct. Gran Coupe a fost proiectat astfel incat sa combine abilitatile unui Gran Turismo cu cele ale unei masini sport. Plafonul se situeaza cu 100 mm mai jos decat la modelele Seria 7. Conceptul poarta in viitor esenta valorilor marcii si genele designului BMW, si ne asteptam ca aceste elemente de stil sa fie prezente in intreaga gama BMW in urmatorii ani. Modelul elegant Gran Coupe pastreaza elemente simbolice cum ar fi grila-rinichi, Hofmeister kink si un nas de rechin mai putin pronuntat.

bmw-concept-gran-coupe-2

Conceptul Gran Coupe isi va face debutul european la Salonul auto de la Paris din aceasta toamna.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account