Închiriază cele mai noi modele BMW pentru vacanța de vis, cu ofertele Bavaria Mobility

Dacă dorești să te bucuri de experiența conducerii noilor generații de modele premium precum BMW X5 sau BMW Seria 3, nu trebuie să le achiziționezi, să recurgi la un contract de leasing, sau să te mulțumești cu un test rezumat atunci când faci o vizită la showroom. Serviciile Bavaria Mobility includ o multitudine de oferte speciale care îți permit închirierea BMW-ului preferat la prețurile cele mai accesibile pentru tine.

Folosind configuratorul online bavariamobility.ro, poți găsi rapid automobilul dorit, la prețurile care ți se potrivesc. Toate informațiile, condițiile și costurile sunt expuse transparent și detaliat.

Diversitatea de oferte propuse pentru clienți persoane fizice și juridice este rezultatul experienței de peste 18 ani în care Bavaria Mobility (fosta Bavaria Rent) a perfecționat serviciile pentru închirierea de automobile premium. Serviciile se adresează unui spectru amplu de bugete, iar clienții au posibilitatea de a închiria modele din toată gama BMW pe termen scurt, sau pe termen lung, de până la 3 ani.

Exemple de oferte ideale pentru a petrece vacanța la volanul unui BMW sau MINI

Serviciile Bavaria Mobility îți oferă posibilitatea să îți faci cadou de ziua ta ocazia de a conduce un BMW din noua generație. Îți poți rezerva mașina de vis pentru evenimente deosebite, precum o nuntă. Sau poate că vrei să ai în vacanță un partener de drum premium.

De exemplu, “Oferta de Weekend” pentru noul BMW Seria 3 xDrive M Sport Edition are un preț de 214 euro. CLICK AICI pentru detalii complete.

Pentru ofertele “Special Day” sunt configurate prețuri personalizate. Iar bonusurile sub forma zilelor de utilizare gratuită sunt din ce în ce mai mari, cu cât perioada de contractare este mai lungă. Astfel, sunt propuse ofertele de “7+1”zile, ”16 = 14” sau ”Conduci 30, plătești 25.”

Fiindcă suntem în plin sezon estival, este natural să configurăm costul unui weekend petrecut pe litoral alături de un cabriolet premium. În acest sens ne-am orientat spre ”Ofertele de Weekend” dedicate modelelor BMW 420i Cabrio și MINI Cabrio. Pentru acestea sunt propuse prețuri de 306, respectiv 190 de euro (cu TVA inclus).

 

Flota Bavaria Mobility cuprinde cele mai noi modele BMW

Fiind parte a Grupului Automobile Bavaria – cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală și de Sud-Est – Bavaria Mobility pune la dispoziția clienților săi o flotă care include cele mai noi modele BMW, BMW i sau MINI. Toate automobilele propuse au o perioadă de rulaj redusă. De altfel, automobilele din flota Bavaria Mobility nu au o vârstă mai mare de 2 ani și nu au rulat mai mult de 60.000 de kilometri.

Birourile de închirieri ale Bavaria Mobility se află în locațiile Automobile Bavaria din Băneasa, Otopeni, Timișoara, Arad, Cluj și Sibiu. Dar mașinile pot fi livrate către clienți atât pe întreg teritoriul României, cât și în afara țării. Practic, sunt standarde întâlnite în cazul serviciilor exclusiviste de concierge. Mai nou, Bavaria Mobility oferă gratuit și serviciul de colectare a automobilului de la orice adresă din raza orașelor în care sunt prezenți.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account