BMW Vision EfficientDynamics Concept

Numai ce s-a aflat: noul, extrem de asteptat, controversat … BMW Vision Concept va fi dezvelit in aceasta duminica. Comunicatul de presa se afla inca sub embargo pana duminica, dar de asemenea site-ul oficial BMW confirma afirmatiile.

„Joy Defines The Future / Bucuria Defineste Viitorul” este sloganul folosit de BMW pentru prezentarea modelului Vision EfficientDynamics, o masina care a fost in centrul atentiei in ultimele saptamani. Totul a inceput cu asa zisele fotografii spion ale unui BMW Concept, vehicul care s-a dovedit a fi un studiu de proiectare mai vechi.

Conceptul este declarat a fi foarte inovator, o privire spre viitor. Vision EfficientDynamics va profita la maxim de programul BMW EfficientDynamics, si intr-o forma de productie finala va cuprinde un motor hibrid.

concept-vision-655x195

Sfarsitul acestui joc speculativ este aproape, iar peste cateva zile vom stii mai multe despre eforturile inovatoare a celor de la BMW.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account