BMW Seria 3 335i vs. Jaguar XE S – Dramă

BMW Seria 3 vs. Jaguar XE S

Așa cum Mercedes S-Class este un etalon pentru clasa sedanurilor de lux, așa și BMW Seria 3 este un etalon pentru clasa sedanurilor medii. Un fel de Zac Efron în serialul High School Musical, acel celebrity kid pe care toată lumea îl admiră, îl adoră și în secret aspiră la statutul lui. Și până acum n-a fost nimeni care să conteste asta. Dar, în timp ce toată atenția era îndreptată asupra lui, din spatele clasei se ridică determinat și cu toate temele făcute noul Jaguar XE. Toate capetele s-au întors brusc către acest „coleg nou”, care surprinde cu look-ul său semnat de Ian Callum, directorul de design Jaguar, cu performanțele sale impresionante și cu tot felul de sisteme și gadget-uri noi. BMW Seria 3 tocmai a devenit ținta noului Jaguar XE, iar Mercedes C-Class, Audi A4, Lexus IS, Infinity Q50, Cadillac ATS și Volvo S60 s-au așezat cuminți înapoi în băncile lor, fără drept de replică.

BMW Seria 3 vs. Jaguar XE S

Pentru a pune capăt acestei drame, jurnaliștii auto de la MotorTrend i-au luat de mânuță frumos, și pe BMW Seria 3 și pe Jaguar XE, și i-au luat la rost pe un traseu virajat, unde fiecare a demonstrat ce știe, ce poate și cum poate. BMW Seria 3 s-a prezentat în varianta 335i M-Sport, la fel de sigur și încrezător în forțele proprii ca întotdeauna, cu un motor pe benzină de 3.0 litri, în șase cilindri, ce dezvoltă 300 CP și un cuplu maxim de 400 Nm la 1300 rpm. Pus pentru prima oară în această poziție și față în față cu „cel mai tare din curtea școlii”, Jaguar XE s-a înarmat cu nomenclatura S, care aduce cu sine un motor V6 de 3.0 litri, ce dezvoltă 340 CP și un cuplu maxim de 450 Nm la 4500 rpm. Rezultatul confruntării dintre cei doi și verdictul jurnaliștilor de la MotorTrend îl puteți afla urmărind materialul video de mai jos.

Sursă foto: MotorTrend

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account