BMW X4 Hamann cu 380 CP și 760 Nm – Diesel shower

Cine e fierbinte și nu mai are răbdare până la lansarea noului BMW X4 M40i se poate răcori cu un duș rece cu motorină via Hamann. 

Hamann au dezvoltat un program pentru BMW X4 care-l fac cel puțin la fel de atrăgător ca un X4 M40i. Au ales să opereze pe un X4 xDrive 35d, un diesel care dezvoltă acum 381 CP și 760 Nm. Are suficientă putere pentru a pune probleme omologului său pe benzină, dar și pentru multe alte mașini.Pentru exterior au ales niște „extensii” compuse din praguri, spliter pentru bara față, difuzor de aer, eleron din fibră de carbon, evazări pentru aripi și o binevenită evacuare care arată ca o carabină gata să ți se descarce în față.

Hamann-BMW-X4-F26-Tuning-02

După ce au micșorat garda la sol cu ajutorul unor suspensii sport au montat și un set de jante aniversare EVO Silver, jante care se aseamănă puțin cu cele de la ALPINA.

Hamann-BMW-X4-F26-Tuning-03

BMW X4 este modelul care are cea mai mare nevoie de accesorii, fie aftermarket, fie de la M Performance, pentru a-i crește puțin credibilitatea pe stradă. Are nevoie de niște păr pe picioare urgent, iar Hamann sunt printre tunerii cu cel mai mult păr corporal. Nu-i interesează trendul metrosexual, care-i pentru fătălăi emasculați ce-și fac poze în oglindă. Ei vor să-ți ofere mereu o mașină mult mai agresivă decât cea din fabrică și fac asta destul de bine, de ceva vreme. Din păcate au ales să facă asta cu o mașină care numai masculină nu-i.

Sursa – BMWBlog.com

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account