(VIDEO)BMW E46 cu panou solar, una dintre cele mai rare opțiuni de serie

BMW E46 nu este o mașină rară, dar unele opțiuni pe care le puteai echipa din fabrică erau destul de rare pentru generația aia de mașini.

Știai că puteai să-ți echipezi un BMW E46 cu panouri solare? Deși lumea nu era atât de activistă în anii 90-2000 și încălzirea globală nu era pe buzele tuturor, BMW a gândit o opțiune pentru Seria 3 E46 care includea panouri solare. Este considerată una dintre cele mai rare opțiuni pentru BMW Seria 3 E46 și unii se întreabă încă la ce folosește și dacă merită instalată pe mașină.

BMW Seria 3 cu panou solar? De fabrică sau chinezărie aftermarket?

De fabrică. Se pare că echipamentul conține o serie de ventilatoare care elimină aerul cald din interior, util dacă locuiești într-o zonă cu umiditate mare , ori în zilele toride când ai lăsat mașina în soare. Componenta are numărul de fabricație 54130302926, cântărește aproximativ opt kilograme și a fost fabricată într-un număr destul de redus. A fost disponibil ca opțională pe aproape toată gama de Seria 3 E46, mai puțin pe versiunile cabrio, și se instalează destul de ușor, ea înlocuind trapa normală.

Cum arată și la ce folosea?

Nu știm cât costa opțiunea în  catalogul BMW de atunci și este și mai greu astăzi să pui un preț pe ea, dar cineva a găsit una online, a comandat-o și acum face un unboxing pentru a ne-o arăta și nouă. Mai jos aveți un clip video cu una deja instalată pe mașină.

BMW E46 era o mașină dotată destul de bine pentru timpul ei

Alte opțiuni foarte rare pentru BMW E46 sunt parbrizul cu protecție împotriva UV, sistemul de alarmă, telefon celular în consola centrală cu modul Bluetooth, senzor presiune pentru penuri, magazie de CD-uri în portbagaj, oglinzi pliabile electric, senzori de parcare ori sistem de navigație. Unele dintre ele au fost disponibile doar pentru piața din America, altele doar în Europa, însă majoritatea pot fi instalate cu ușurință ulterior, dacă găsești piesele și ești dispus să plătești prețul cerut pentru ele. Și pentru că BMW E46 este o mașină foarte răspândită și la noi, suntem curioși să aflăm – voi ce opțiuni  rare aveți pe mașinile voastre?

Sursa – BMWBlog  

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account