BMW X5, noua maşină condusă de Andrei Zaharescu

Motor AG Piteşti a pus la dispoziţie automobilul în cadrul unui parteneriat de imagine care are drept temă Plăcerea de a conduce.

Începând cu data de 2 iunie 2009, Motor AG Piteşti şi Andrei Zaharescu au încheiat un parteneriat de imagine care are drept temă plăcerea de a conduce. Andrei Zaharescu, alături de soţia sa Andreea Berecleanu, au fost desemnaţi de telespectatorii români drept unul dintre cele mai iubite cupluri de prezentatori TV.

Motor AG Piteşti a pus la dispoziţia vedetei un BMW X5, considerat modelul perfect pentru Andrei Zaharescu – un om aflat în permanentă mişcare, fie că este vorba despre proiectele de comunicare, sociale sau culturale în care este implicat sau de evadările din oraş alături de familie.

dsc_0090

Andrei Zaharescu explică: ”Această maşină are meritul de a împlini visul copilului din tine şi al bărbatului care ai devenit. Copilul şi-a dorit să plutească precum avioanele, bărbatul ajuns la maturitate a descoperit avioanele cu 4 roţi care ştiu să plutească fără să zboare. Iată puterea şi fascinaţia BMW X5, pe care o descopăr cu bucurie în fiecare zi, alături de soţia şi copiii mei.”

Cu o dinamică de neegalat pe şosea şi tracţiune excelentă pe teren accidentat, BMW X5 este unul dintre cele mai apreciate modele BMW din România. Printr-o combinaţie de neîntâlnit la niciun alt automobil, modelul aduce spaţiul generos şi tracţiunea integral permanentă alături de agilitatea specifică unei limuzine.

Şi în domeniul eficienţei BMW X5 ocupă o poziţie de top. Un exemplu în acest sens sunt motorizările de şase şi opt cilindri pe benzină, precum şi motorizările diesel de şase cilindri care, în combinaţie cu BMW EfficientDynamics, asigură un raport excelent între performanţele dinamice, emisii şi consum, ca parte a strategiei de dezvoltare BMW EfficientDynamics.

Preţul de pornire al BMW X5 este de 46.850 euro fără TVA, iar modelul condus de Andrei Zaharescu, X5 xDrive 3.0d, pleacă de la 53.052 euro fără TVA. Pentru un plus de confort, maşina este dotată cu tapiţerie din piele, volan sport multifuncţional îmbrăcat în piele, scaune încălzite pentru conducătorul auto şi pasager, sistem de spălare a farurilor, senzori de parcare, senzor de ploaie, aer condiţionat automat, pilot automat cu funcţie de frânare.

Dealerul Motor AG Piteşti este cel mai tânăr membru al grupului BMW România, iar rezultatele obţinute în primul semestru al anului 2009 îl clasează pe locul 2 la nivel naţional. Complexul auto inaugurat în Piteşti în noiembrie anul trecut este unul dintre cele mai mari şi mai moderne din ţară, construit după standardele actuale ale BMW Group. Include un showroom cu o suprafaţă de 800 m2, service cu o capacitate de 12 automobile simultan şi spaţiu pentru prezentarea şi comercializarea pieselor de schimb şi a accesoriilor originale BMW, precum şi o zonă dedicată automobilelor rulate.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account