VIDEO: Membrii celui mai vechi club Rolls-Royce au făcut cunoștință cu noul Rolls-Royce Ghost

20-Ghost Club este cel mai vechi club Rolls-Royce din lume, care este dedicat automobilelor Rolls-Royce construite înainte de 1940. Membrii săi au fost invitați la o întâlnire specială cu noul Rolls-Royce Ghost.

Evenimentul a fost găzduit la sediul din Goodwood al constructorului britanic. Membrii acestui club select au sosit cu 20 de automobile Rolls-Royce clasice, printre care Rolls-Royce 20/25, Silver Ghost, Phantom I și Phantom II. Dntre acestea, cel mai vechi automobil a fost produs în 1911. Însă toate modelele prezente au parcurs pe propriile roți traseul până la Goodwood. De altfel, Rolls-Royce ne amintește cu mândrie binemeritată că dintre toate exemplarele produse de la fondarea mărcii în 1904, aproape trei sferturi încă sunt perfect funcționale.

La acest eveniment, invitații au participat la un picnic care a ținut cont de regulile de protejare și păstrare a distanței, impuse de pandemia COVID-19. Mâncarea a fost servită în coșuri pregătie special. Acestea conțineau inclusiv șampanie și câte un borcan de miere făcută chiar în stupii Rolls-Royce din Goodwood. Aici, constructorul britanic îngrijește o colonie de circa 250.000 de albine, pentru a produce propria miere.

La întâlnirea de la Goodwood membrii 20-Ghost Club au fost întâmpinați de noul Rolls-Royce Ghost, care duce mai departe tradiția excelenței, având un motor V12 de 6,75 litri, peste 100 de kilograme de izolare fonică, un plafon și o planță de bord înstelate cu fibre optice și led-uri, precum și o suspensie inovatoare, care promite un nivel suprem de confort. Rolls-Royce Ghost este primul automobil ale cărui suspensii de la puntea față sunt prevăzute la rândul lor cu propriile suspensii.

CLICK AICI pentru a vedea toate detaliile tehnice și pozele cu noul Rolls-Royce Ghost.   

Alături de noul Ghost s-a aflat la eveniment și un Silver Ghost produs în septembrie 1920, astfel că invitații au aniversat și centenarul acestui automobil distins prin caroseria stil limuzină, creată de HJ Mulline și vopsită în argintiu și negru. Acest exemplar a fost achiziționat de actualii proprietari în 2011, iar de atunci a circulat peste 17.000 de mile (circa 27.360 km), parcurși în deosebi în timpul deplasărilor și evenimentelor organizate de 20-Ghost Club.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account