Smart Driving aduce Formula Predator’s la Motorpark Romania

Formula Predator's

Nu știu ce părere aveți voi despre testarea unui monopost pe un circuit, însă mie-mi surâde ideea asta cât se poate de mult. În primul rând pentru că trebuie să fie o experiență extrem de interesantă și în al doilea rând pentru că un monopost nu apare în fiecare zi și după fiecare colț.

Pe scurt, cei de la Smart Driving vor aduce în România, pe circuitul Motorpark România din Adâncata, șase modele Formula Predator’s, urmând ca „mașinile” să fie prezentate duminică (27 septembrie 2015) în cadrul Campionatului Național de Motociclism Viteză. Vestea bună este că luni, pe 28 septembrie 2015, cele șase modele vor fi disponibile pentru testare în câteva sesiuni de circuit. Practic, costurile pentru aceste sesiuni de testare diferă în funcție de cât de mult vrei să mergi cu mașinile respective pe circuit. Astfel, pentru o singură sesiune de 10 minute, precedată de un curs teoretic de 20 de minute, va trebui să plătești 250 de lei. Pentru două sesiuni a câte 10 minute de teste pe circuit și 20 de minute de teorie, va trebui să plătești 400 de lei. Nu știu cum vi se pare vouă, dar când mă gândesc că, de exemplu la AmcKart o sesiune de 10 minute cu un kart de 13 CP costă 65 lei, cei 200 de lei (sau, după caz, 400 de lei) mi se par o afacere destul de bună.

Formula Predator's

Despre modelele Formula Predator’s pot să vă mai spun că sunt propulsate de un motor de motocicletă, mai exact un motor de 600 cmc, de pe Honda Hornet, cutia de viteze este una secvențială cu șase rapoarte, iar transmisia către roțile spate se face prin intermediul unui lanț. În plus, sistemul de frânare este de proveniență OMP, cu două discuri de 230 mm pe față și un singur disc pe spate, tot de 230 mm. Prețul pentru un model Predator’s, omologat de FIA, fără a include vopseaua și anvelopele este de 19.900 de euro, plus TVA.

În cazul în care vrei să participi la aceste sesiuni de testare poți cere mai multe detalii utilizând adresa de email: gpr@guidarepilotare.ro. În cazul în care vrei să vezi aceste „mașinuțe” live, dar și multă acțiune pe circuit în cadrul etapei Campionatului Național de Motociclism Viteză, te așteptăm mâine (27 septembrie 2015) la Motorpark România.

Urmărește interviurile cu instructorii școlii Smart Driving:

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account