BMW X6 în viziunea celor de la TAG Motorsport

BMW X6

Noua generație BMW X6 și-a făcut apariția de ceva mai bine de un an și, chiar dacă îmbunătătțirile nu sunt foarte vizibile, silueta SUV-ului bavarez cu formă de coupe este mai elegantă, mai agresivă și mai bine proporționată. Și, așa cum văzut de multe ori, casele de tuning nu se feresc atunci când vine vorba de un mic tuning pentru BMW X6. Printre proiectele pe care le-am văzut deja sunt BMW X6 LUMMA by Top Car Tuning, dar și BMW X6 M trecut prin mâinile celor de la G Power, așa că nici cei de la TAG Motorsport nu puteau să stea cu mâinile în sân, chiar dacă tuning lor e mult mai subtil și mai elegant.

BMW X6

Practic, modificările se rezumă numai la aspectul exterior, iar primul lucru care iese în evidență sunt jantele Vossen VFS-2, în culoarea Satin Bronze, cu un diamteru de 22 inch și o lățime de până la 12 inch, încălțate cu anvelope de la Toyo Tyres. Ce-i drept, gusurile nu sunt aceleași pentru toată lume, așa că alegerea jantelor sau a culorii lor este cât se poate de subiectivă. Oricum, cei de la TAG Motorsport cu siguranță au căutat un look mai exclusivist, cu o oarecare tentă spre premium. Pe lângă jante, acest BMW X6 are și o gardă la sol redusă pentru o prezență mai impunătoare și pentru a se asigura că nu mai iese nimeni în off-road cu el.

BMW X6

 

Partea frontală, cu gurile de aer sunt îmbrăcate în fibră de carbon și se potrivesc perfect cu liniile agresive ale lui BMW X6, dar și albul frumos Alpine White. Partea din spate are și ea o tendă mai agresivă, prin „înnegrirea” blocurilor optice, dar și prin adăugarea unor elemente aerodinamice tot din fibră de carbon.

Urmărește și testul nostru video cu BMW X6 M50d xDrive:

BMW X6 M50d

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account