BMW X6 oferit drept mită unui agent de circulație

Un polițist român oprește în trafic doi exotici într-un BMW X6 alb.

Tocmai când credeam că s-au mai diminuat știrile negative cu posesori de BMW în centrul atenției, la Brașov s-a întâmplat „culmea șpăgii”. Procurorii DNA au reținut doi bărbați, Al-Jenabi Ali-Eduard și Dogar Nicolaer Florin (nu știm dacă sunt mai exotici sau doar niște maneliști cu nume exotice) după ce aceștia ar fi încercat  să mituiască un agent de poliție oferindu-i un BMW X6.

Samariteanul nostru a fost prins la volan de respectivul agent în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. Anterior evenimentului, același Al-Jenabi mai fusese oprit în trafic și depistat cu o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Acum cei doi riscă acuzații grave și s-a propus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Noi suntem însă șocați mai mult de generozitatea inculpatului, pentru că de oameni băuți la volan și de polițiști care închid ochii în urma unei atenții am mai auzit. Nu excludem ca Al-Jenabi și Nicolaer Florin să fi confundat șpaga din România cu cea din Dubai sau ca alcoolul din sânge să-i fi făcut foarte darnici. Și ce dacă a doua zi agentul de poliție ar fi venit la muncă într-un BMW X6. Nu putea să zică că l-a primit cadou de la cineva în trafic? Ce-i atât de neobișnuit, că doar suntem în luna cadourilor? Oricum ar fi, noi îi spunem „Bravo pentru NU!”

Sursa – Digi24

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account