Brilliance A3 – Copia chinezeasca a lui BMW X1

Brilliance Automotive, partenerul BMW in China, a prezentat noul lor model A3. SUV-ul compact A3 urmeaza a fi lansat la Salonul auto de la Shanghai, are nume de Audi si seamana cu BMW X1.

De la grila frontala si farurile cu inele duble, designul lui Brilliance A3 seamana a copie ieftina a limbajului de design BMW si a valorilor de baza a marcii. Din fericire la partea spate stopurile nu mai seamana cu cele de pe X1, dar tot aduc a stopuri BMW.

Rapoartele indica faptul ca SUV-ul Brilliance A3 va fi echipat cu un motor de 1.6l pe benzina, furnizat de divizia locala Mitsubishi.

E interesant ca BMW are un parteneriat destul de strans cu Brilliance Automotive. In noiembrie 2009, BMW impreuna cu partenerul sau chinez Brilliance au anuntat planurile lor de a construi o a doua facilitate de productie la Shenyang. Volumul de investitii pentru noua uzina se ridica la 560 milioane Euro, constructia acesteia fiind deja inceputa, iar productia va incepe acolo la inceputul anului 2012.

Dupa finalizarea celei de-a doua uzine in Shenyang, productia anuala se va ridica la cca. 100.000 unitati.

Geely si Shuanghuan sunt alti doi constructori chinezi care au fost acuzati in trecut ca au copiat designul SAV-ului X5 si respectiv al lui Rolls-Royce Phantom

[Sursa: Carscoop ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account