Bugatti Chiron – Bine ați venit în noua eră a supercarurilor

Bugatti Chiron

Chiar dacă era Bugatti Veyron a apus odată cu fabricarea ultimului specimen, asta nu înseamnă că grupul Volkswagen va renunța să ducă mai departe numele care a făcut legea în rândul supercarurilor o perioadă lungă de timp. Ba chiar din contră, ei pregătesc acum Bugatti Chiron, mașina care va da peste cap toate planurile de a cuceri lumea a celorlalte brand-uri producătoare de supercaruri. Știu, e greu de crezut că Bugatti Veyron poate fi înlocuit. Dar dacă vii cu un design nou, mai multă putere și tehnologie de ultimă oră, de ce nu?

Revista britanică Car Magazine a dedicat 12 pagini ale ultimei ediții subiectului Bugatti. Și pe bună dreptate, Chiron se anunță a fi material de prima pagină. Cifrele nu mint niciodată (they say). Va fi dotat tot cu un motor W16, care va livra impresionanta putere de 1.520 CP, un cuplu motor maxim de 1.500 Nm, o viteză maximă de peste 460 km/h (sprintul 0-100 km/h fiind posibil în doar 2.0 secunde). Făcând niște ecuații matematice care depășesc omul de rând, cei de la Bugatti au concluzionat că Chiron va putea goli un rezervor full în doar 8 minute de mers „blană”. Cu toate astea, succesorul lui Veyron este gândit ca o mașină de zi cu zi, un Grand Tourer autohton, care nu pune accentul pe sportivitate în detrimentul confortului. Cumva, salutăm viitorii proprietari de Bugatti Chiron care se vor urca zilnic în această mașină.

Pentru mai multe informații, atât despre Bugatti Chiron, cât și despre alte mărci și modele, vă recomand cu drag să citiți sau chiar să vă abonați la revista britanică Car Magazine.

Sursă foto: Car Magazine

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account