Randare: Noul BMW Seria 3 sedan 2012

Viitoarea generatie BMW Seria 3 va fi lansata in 2012, iar masina va fi prezentata anul acesta la Salonul auto de la Frankfurt. Artistii in randari de la Schulte Design incearca sa deseneze liniile viitorului Seria 3 F30.

Construit pe o noua platforma modulara, BMW Seria 3 2012 sedan revine la infatisarea mai “zvelta”, dar pastreaza caracteristicile unui Seria 3 tipic: proportii patratoase si console spate scurte. Designul exterior este mai musculos, mai tonifiat, si aduce mai multa agresivitate, precum si linii de design intalnite la modelele BMW recente, inclusiv noul BMW Seria 5.

BMW revine la elementele de baza, cu forme simple, neincarcate, plus grila rinichi amplasata mai jos si cu forme mai late. Versiunea sedan are un ampatament mai lung, cu cel putin 3.5 cm mai lung decat generatia anterioara a treiarului. F30 va avea “nasul” impins inainte, similar cu partea frontala a modelului E89 Z4.

Noua capota a Seria 3 va avea un design asemanator celei de la Z4 si noul Seria 5, cu linii de design mai agresive, dar totusi fluide. Suprafetele convexe si concave vor fi si ele prezente in designul noului treiar.

Ne asteptam la variante de motorizare cu sase cilindri, completate de o noua gama de motoare cu patru cilindri si posibil chiar o varianta de 3 cilindri, pentru Europa.

Super sportivul M3 2013 va fi echipat cu un motor cu sase cilindri.

[Randare: Schulte Design via Bimmer Magazine]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account