Video: Demonstratia functiei de deschidere „hands-free” a portbagajului

Functia de deschidere „hands-free” a capotei portbagajului este o noua functie inovativa ce permite posesorilor de BMW sa deschida capota portbagajului pozitionandu-se in spatele masinii si efectuand o anumita miscare a piciorului.

Aceasta functie va fi disponibila pentru noile BMW Seria 5 Touring si BMW Seria 5 sedan din toamna anului 2011, si face parte din filosofia de dezvoltare BMW ConnectedDrive.

Deschiderea automată a hayonului este activată printr-o mişcare a piciorului, gest înregistrat de senzorii localizaţi în bara spate. În consecinţă, atunci când se transportă mai multe obiecte sau bagaje cu dimensiuni mari, clientul nu trebuie să le lase din mână pentru a putea deschide manual hayonul. Amplasarea senzorilor in bara face posibila identificarea miscarii piciorului posesorului masinii, fara a exista riscul de confuzie, de exemplu cu o minge care intra sub masina.

Mai mult, pentru a evita accesul nepermis la masina, mecanismul de deschidere poate fi activat doar daca sistemul de control identifica si cheia masinii.

In timpul salonului auto de la Paris l-am rugat pe Arno Keller, Director de proiect BMW Seria 5 Touring, sa ne demonstreze rapid aceasta noua functie.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account